Νέο Gameplay Walkthrough Video 22 λεπτών για το Atomic Heart!

by billakos

Καταχωρημένο ως «pre-alpha gameplay footage», το 22λεπτο κλιπ της αμερικανικής GameCross προσφέρει μια γερή δόση… αδρεναλίνης, μεταφέροντάς μας στο παράλληλο σύμπαν του επερχόμενου FPS/aRPG της ρωσικής Mundfish, Atomic Heart! 

Αναλαμβάνοντας το ρόλο ενός ειδικού πράκτορα της KGB, Major P-3, καλούμαστε να ερευνήσουμε τα καταστροφικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην «Εγκατάσταση Νο. 3826».

Η πλοκή εκτυλίσσεται σε ένα παράλληλο σύμπαν, κατά την αποδόμηση της Σοβιετικής Ένωσης. Η τεχνολογική επανάσταση έχει ήδη συμβεί, τα ρομπότ, το διαδίκτυο, τα ολογράμματα έχουν ήδη εφευρεθεί, αλλά όλες αυτές οι καινοτομίες «βυθίζονται» στη ζοφερή ατμόσφαιρα του κομμουνισμού, του ιμπεριαλισμού και της αντιπαράθεσης με τη Δύση.

Το σκηνικό του τίτλου συνθέτουν τεράστιες περιοχές ανοιχτού κόσμου, γεμάτες καταπράσινη φύση, μυστικά υπόγεια και εργαστήρια, αποθήκες και ρομποτικά συστήματα.

Οι περισσότεροι από τους «εχθρούς» μας παράγονται στην «Εγκατάσταση» από το νευρωνικό δίκτυο «Kollektiv», ρομπότ τα οποία δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν τις ανάγκες της Σοβιετικής βιομηχανίας αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών της χώρας. Παράλληλα, ενσωματώνουν ένα «πρωτόκολλο μάχης» το οποίο πρέπει να ενεργοποιηθεί μόνο σε περίπτωση πολέμου.

Σύμφωνα με την NVIDIA, ο τίτλος εκμεταλλεύεται πλήρως τις τεχνολογίες ray tracing και DLSS (Deep Learning Super Sampling) των GeForce RTX™ GPUs, προσφέροντας πλάνα με ρεαλιστικές σκιές και αντανακλάσεις.

To Atomic Heart θα κυκλοφορήσει το 2021 (σε άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία), για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ