Η Ubisoft ετοιμάζει free-to-play και mobile παιχνίδια «The Division»

by billakos

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα free-to-play παιχνίδι που βασίζεται στο σύμπαν του The Division και έχει την ονομασία The Division Heartland. Η εταιρεία επίσης έκανε γνωστό ότι ένα παιχνίδι «Division» για κινητά και φορητές συσκευές βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη.

Στην ανακοίνωση της, η Ubisoft δεν έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και επομένως δεν γνωρίζουμε αν το παιχνίδι θα είναι τύπου «battle royale» όπως τα Fortnite και Call of Duty: Warzone ωστόσο η εταιρεία έκανε γνωστό πως το παιχνίδι θα διατεθεί για PC και διάφορες cloud gaming πλατφόρμες και βεβαίως για κονσόλες κάποια στιγμή το 2021 ή το 2022. Όσο για το mobile game που επίσης θα εξελίσσεται στο σύμπαν του Division, η εταιρεία δήλωσε ότι θα κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στο επόμενο διάστημα.

Να αναφέρουμε ότι η εταιρεία αυτή την περίοδο αναπτύσσει περιεχόμενο για το The Division 2 ενώ εργάζεται και σε μία ταινία «Division» για το Netflix με πρωταγωνιστή των Jake Gyllenhaal.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ