Τον Σεπτέμβριο ενδέχεται να λανσαριστεί το Nintendo Switch Pro

by billakos

Η Nintendo ενδέχεται τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο να λανσάρει μία νέα κονσόλα με την ονομασία Nintendo Switch Pro σύμφωνα με πληροφορίες του αξιόπιστου ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg.

Μάλιστα το Bloomberg ισχυρίζεται ότι η παραγωγή της νέας κονσόλας θα ξεκινήσει τον Ιούλιο. Το νέο Nintendo Switch Pro θα διαθέτει αναβαθμισμένη οθόνη 7 ιντσών τεχνολογίας OLED με διαγώνιο 1.280 x 720 pixels και ο επεξεργαστής και τα γραφικών που βεβαίως θα προέρχονται από την NVIDIA θα βασίζονται στην αρχιτεκτονική Ada Lovelace.

Τόσο η Nintendo όσο και οι συνεργάτες της δηλώνουν αισιόδοξοι για την αλυσίδα εφοδιασμού τους και στην ικανότητα τους να παράγουν την κονσόλα -αλλά και το NVIDIA SoC- σε επαρκείς ποσότητες για να καλύψουν την ζήτηση. Όσον αφορά την απόδοση του NVIDIA SoC θα υποστηρίζει 4K video output όταν είναι docked αξιοποιώντας την τεχνολογία DLSS της NVIDIA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Nintendo σχεδιάζει να ανακοινώσει τη νέα κονσόλα Nintendo Switch Pro στην επερχόμενη έκθεση E3 2021 που ξεκινάει στις 12 Ιουνίου. Όσον αφορά το κόστος, το Switch Pro, πάντα σύμφωνα με το Bloomberg δεν αναμένεται να στοιχίζει περισσότερα από $299, δηλαδή όσο στοίχιζε και το Nintendo Switch όταν πρωτο-ανακοινώθηκε.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ