Η Microsoft φέρνει την gaming υπηρεσία στις τηλεοράσεις

by billakos


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021, 18:10

Xbox TV app: Η Microsoft φέρνει την gaming υπηρεσία στις τηλεοράσεις

H Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι εργάζεται μαζί με κατασκευαστές τηλεοράσεων για να κάνει διαθέσιμη μια εφαρμογή “Xbox” για διάφορες συσκευές.


Η εφαρμογή θα επιτρέπει game streaming μέσω του xCloud και στην ουσία θα κάνει χρήση του Xbox Game Pass, δίνοντας τη δυνατότητα να παίξει κάποιος παιχνίδια Xbox, χωρίς να έχει κονσόλα ή PC. To μόνο που θα χρειάζεται είναι ένα χειριστήριο.


Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακριβώς πότε θα γίνει διαθέσιμη η εφαρμογή, αλλά ούτε και ποιοι κατασκευαστές θα την ενσωματώσουν στις τηλεοράσεις τους.Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, είχε αφήσει να εννοηθεί από προηγούμενες δηλώσεις του ότι η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει εφαρμογή για τηλεόραση, αλλά και ειδική συσκευή για streaming, που θα μπορείτε να συνδέσετε σε οθόνη ή τηλεόραση.


Προς το παρόν, στην Ελλάδα ακόμη δεν έχει γίνει διαθέσιμη η υπηρεσία game streaming της Microsoft, το xCloud. Περιμένουμε λοιπόν περαιτέρω ανακοινώσεις για τη διαθεσιμότητα όλων των παραπάνω.


Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021, 18:10

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ